Erhvervsblog

Restaurantchefen på Munkebjerg Hotel er Michael Ogungbade

Erhvervsbloggen du læser her, er en del af Fritidsblog.com

Artikel foto: Restaurantchef, Michael Ogungbade

Michael Ogungbade er det perfekte billede af, at hvis man gerne vil noget indenfor sit fag, så kommer man langt med det.

Denne gang har jeg besøgt en medarbejder hos Munkebjerg Hotel, men det er ikke bare en helt almindelig medarbejder. Den nu 29årige Michael Ogungbade, er nemlig det perfekte billede af, at hvis man gerne vil opnå noget indenfor sit fag, og gerne vil bruge mange timer på det, så kommer man også langt. Man kan mere eller mindre sige af Michael er en succeshistorie på hans arbejdsplads, Munkebjerg Hotel, hvor han på kort tid har arbejdet sig frem til titlen restaurantchef.

Fra handelsskole til Munkebjerg

Michael Ogungbade der kommer fra Vojens, tog på handelsskolen i Haderslev, og da han var færdig, så startede han som tjenerelev på Munkebjerg Hotel, 1. Januar 2015. Michael var færdiguddannet som tjener på Munkebjerg Hotel i oktober måned 2017, og her bliver man så normalt sendt ud i den store verden, for at opleve noget andet, naturligvis med mulighed for at vende tilbage til Munkebjerg Hotel.

Mødte Michael en måned efter han startede

Gennem mit arbejde, så kommer jeg (Fritidsblog.com) måske lidt oftere end gennemsnittet på Munkebjerg Hotel og Kasino, og her mødte jeg Michael en måned efter han blev ansat (i læretiden) og allerede her, der kunne jeg fornemme noget unikt ved denne person, og jeg er ret god menneskekender. Michael var altid smilende og imødekommende, og så hilste han altid, og spurgte lige kort ind til, hvordan det hele gik, og hvad jeg lavede på stedet, denne gang. Vi mødtes ofte på gangene på Munkebjerg Hotel, hvor jeg traver rundt mellem mine mange opgaver på stedet.

Første tjener der blev på Munkebjerg

Michael Ogungbade havde gjort så stort et indtryk på Munkebjerg Hotel og mange andre, at han faktisk var den første tjener, der fik lov til at blive på stedet, efter han var færdiguddannet. Dette ville Michael naturligvis gerne, og man kan stadig fornemme, den dag i dag, at han bare gerne vil det her. Michael var tjener 1år, og så blev han overtjener, og den stilling har han haft i 3år.

Kun tre er blevet efter uddannelsen

Artikel foto: Overtjener Anika K Jensen, og restaurantchef Michael Ogungbade

Mens jeg (Fritidsblog.com) gjorde klar til et par billeder af Michael i Panorama Restauranten, så kom Anika K. Jensen nysgerrigt hen og spurgte, hvad jeg skulle tage billeder af, for hun havde vagten den dag, og der var gæster inde og spise. Michael kom hurtigt til og forklarede, hvad jeg skulle, og han mente også lige vi skulle have et billede med Anika, da hun er en af de tre, der også har fået lov til at blive på Munkebjerg Hotel, efter hun var færdiguddannet som tjener, og er nu overtjener.

Nu er Michael restaurantchef

Efter 3år som overtjener på Munkebjerg Hotel, så har Michael overtaget stillingen som restaurantchef efter Jan Toftegaard Pedersen, der er blevet overtjener. Det er gået lidt stærkt med det hele, men dette er beviset på, at hvis man er god til sit arbejde, og gæsterne er glade for en, så kan alt lade sig gøre. Michael har på kort tid overtaget denne rolle til perfektion, og man kan virkelig se, at han brænder for sit arbejde, hvilket jeg stadig oplever, hver eneste gang, jeg besøger Munkebjerg Hotel.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Artikel foto: Restaurantchef Michael Ogungbade

Stor Familie

Michael ser Munkebjerg Hotel som en stor familie, en virkelig god arbejdsplads, hvor man også bruger rigtigt meget tid. Her kan man se vigtigheden af at sammensætte det helt rigtige team, der passer sammen, og kan indgå i denne familie, hvor gæsten kommer først. Michael fortæller videre, at der er en helt speciel Munkebjerg ånd på stedet, hvor de alle stræber efter at gøre det bedst mulige for deres gæster, hvilket er med til at skabe den helt unikke oplevelse, så de gerne vil komme tilbage.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Artikel foto: Lille del af den store Panorama Restaurant

Munkebjerg er et unikt sted

Munkebjerg Hotel er ganske enkelt et unikt sted, for de har nogle ting, som mange andre steder ikke har, og det er nærmest en lille summende by, under selve hotellet. Her kan man finde blandt andet, deres helt egen slagter, bageri, røgeri, konditor og ikke mindst en blomsterdekoratør.

Danmarks flotteste arbejdsplads

Hvis ikke det er Danmarks flotteste arbejdsplads, så er det i hvert fald med i toppen om det, for her kan man sidde og nyde sin mad, mens man kigger direkte udover Vejle Fjord. Når man så har nydt sin mad, så kan man gå en tur i naturen, eller måske en tur ned af Munkebjerg Trappen.

Munkebjerg Hotel

Hjemmeside: Munkebjerg.dk

Kontakt: Se kontaktinformation her


 

Back to top button
fritidsblog.com