Naturen

Rigtig flot start på weekenden og skolernes vinterferie 2022

Artikel foto: Flot vejr i Danmark fredag

Det Danske vejr viste sig fra den pæne side, da skolernes vinterferie 2022 startede fredag, med sol og grønne marker.

Fredagens vejr var super flot, selvom det var ret koldt, men februar måned er jo også stadig vinter i Danmark, og det får vi så også at se henover weekenden, og ind i den næste uge (uge 7). Det var lidt ærgerligt at skulle sidde på kontoret på sådan en flot fredag, hvor solen og de grønne marker hev lidt i en, men arbejdet skal jo passes, og så kommer der med garanti også tid til oplevelser på et senere tidspunkt, i den nærmeste fremtid. Nu behøver man jo heller ikke være ude hele tiden, men er sjovest.

Mad og Drikke

Sidst på denne weekend og ind mod den nye uge, der kommer noget indhold i min mad og drikke kategori, da jeg skal ud i “marken” og arbejde lidt, og det har jeg virkelig set frem til. Personligt glæder jeg mig til at opleve morgenmaden, middagsmaden og ikke mindst aftensmaden på hotellerne, efter de mange måneders nedlukning i Danmark, for der kan gemme sig overraskelser.

Må tænke på den blå himmel

Artikel foto: Blå himmel

Den blå himmel, den kommer jeg næppe til at opleve de kommende dage, i hvert fald ikke, hvis man skal tro på vejrudsigten rundt omkring, men så må jeg tænke tilbage på den, ved at kigge på billederne. God weekend, og ikke mindst vinterferie, hvis du/i skal nyde den del.


 

Back to top button
fritidsblog.com