Så blev det hverdag igen, og ikke en person snakkede om virus

Artikel foto: Hverdagen er tilbage

Tirsdag 1. februar 2022, der genåbnede Danmark, og det var jeg naturligvis med til, dog på arbejde, men det var en fornøjelse.

Danmark er hermed genåbnet, og det skulle jeg naturligvis også være en del af, dog gennem mit arbejde, hvor mine samarbejdspartnere i firmaet, har åbent aften og nat, så jeg skulle altså ud blandt en del mennesker, tirsdag aften, for at se hvordan Danskerne reagerede på dette.

Jeg kørte fra kontoret tirsdag eftermiddag, og landede hjemme igen omkring 21:00, og her jeg snakkede jeg med rigtigt mange mennesker, nogle jeg har set før, og nogle der bare hilste, eller kom hen og snakkede, selvom jeg ikke kendte dem. Det virkelige lidt som om at Danskerne bare havde savnet at komme ud og snakke med andre, og høre om man havde det godt, og så var det lige meget, om man kendte hinanden eller ej. Det var en sjov oplevelse, men igen, så er det jo mit arbejde..

Covid-19 er som forsvundet

Det er lidt mystisk, for ikke en af de mange mennesker, som jeg snakkede med til genåbningen, snakkede om Coronavirus Covid-19, jeg det virkede faktisk som om den slet ikke har været en del af os, de sidste 2år, for nu var det hele jo genåbnet, der var ingen restriktioner, ingen mundbind.

Giver man hånd igen, eller..

Mest akavet var nu når man skulle hilse på nogle, man kendte, og ikke havde set længe, for hvordan gør man det? Giver man hånd igen, eller knytnæve mod knytnæve, og i den proces, så står begge parter og ser lidt dumme ud, mens end hænder basker i luften, og man griner og siger hej.. Jeg havde ikke lige regnet med, at den del ville være svært, og man ikke bare kunne give hinanden et fast håndtryk, som vi jo plejede at gøre, inden Covid-19 kom til, men det har altså sat nogle spor hos os.

Hverdagen er tilbage

Ja men så er det jo bare hverdag igen, og vi kan komme ud og passe vores arbejde, og tage i byen, ud af spise, tage til koncerter, som om intet er sket. Jeg tror at jeg lige skal bruge lidt tid til at vænne mig til det, for det er ret overvældende at der pludselig er mange mennesker igen (syntes jeg personligt). Ting tager tid, og hos nogle lidt mere tid, men det skal nok blive godt igen, for hverdagen er tilbage.


 

Back to top button
fritidsblog.com