Fiskeri

Så lykkedes det at komme afsted med spinnestangen et par timer

Artikel foto: Spinnestangen og Fangstnet

En kombination at dårligt sommervejr og arbejde, har ført til en uges stilhed på bloggen, men onsdag aften kom jeg afsted.

Jeg ved godt der har været en larmende tavshed her på bloggen, også selvom jeg har sat mig et mål, at der helst skal kom nyt online efter maks tre dage, men virkeligheden vil noget andet. Der har ikke ligefrem været “sommervejr” den seneste uges tid, i hvert fald ikke i Jylland, hvor der har været meget regn og blæst, men det passede fint ind, med en del arbejde, og det skal jo passes.

Aftensmad og så afsted

Onsdag aften, der så jeg mit snit til at smutte efter aftensmaden, så det lette grej blev pakket, og så gik turen afsted mod Skyggehale Put and Take, hvor jeg har omkring 25. minutters kørsel til. Planen var helt enkelt, at det var at bruge spinnestangen, først med lidt powerbait, og herefter gå lidt rundt og spinnefiske. Jeg tænkte, at når jeg ankom ved 19:00 tiden, en onsdag aften, så ville der nok ikke være så mange, men der var faktisk en del besøgende derude, men det var begrænset med fisk de havde fanget.

Godt med liv

Der var masser af aktive fisk, og nysgerrige fisk, hvor jeg denne aften, havde placeret mig i sø #1 (den lille) hvor der sad en enkelt anden og fiskede, i den modsatte ende. Igen ville jeg altså gerne have haft nogle regnorm med, for det har jeg gennem årene haft stor succes med derude, men jeg har ikke samme adgang til dette mere, som tidligere. Der blev ikke fanget mange fisk, og slet ikke hos mig.

Sund afslapning

Jeg ved godt, man kan slappe af, og nyde naturen helt gratis, men jeg betaler gerne 120kr for et par timers fiskeri, også selvom jeg ikke fanger noget. Det er sund afslapning, som jeg ser det, og fiskene skal nu nok komme igen på et tidspunkt, når jeg altså lige har knækket koden. Det er bare rart at komme lidt væk fra det daglige, og så snakke med nogle andre, der er ude og fiske.

Billeder

Artikel foto: Skyggehale Put and Take
Artikel foto: Skyggehale Put and Take
Artikel foto: Skyggehale Put and Take

 

Back to top button
fritidsblog.com