Naturen

Så skiftede vejret lige pludselig, og nu sner det faktisk ret godt

Artikel foto: Snevejr 18-2-2022

Det var vist ret heldigt at vi valgte den tur til Slåensø fredag formiddag, for nogle timer senere, så skiftede vejret markant.

Jeg syntes lige i skulle se det ret vilde vejrskifte i det Midtjyske, fredag eftermiddag, for der er noget forskel på vejret i formiddag hvor vi besøgte Slåensø og nu, hvor der sner ret kraftigt. Der er lige omkring 1. grader, og så kommer der ellers kæmpe store totter med sne, men det havde de noget også lovet, men det var bestemt ikke lige dette vejr, vi gik og forestillede os for 6-7 timer tidligere.

Sneen bliver liggende

Altså i den seneste vejrudsigt vi så, så skulle der være en 3-4 grader, og så ville der komme slud, og eventuelt tø-sne, men dette er nærmere en mindre snestorm, hvor altså sneen bliver. Der er helt hvidt udenfor, og vejene er smaskede til, men de var overraskende nok, hurtigt ude og salte.

Stormvejr med orkanstød

Det bliver et vildt vejr, de kommende 24 timer, nogle steder i Danmark, og dette snevejr er fronterne fra dette vilde vejr, der atter rammer landet. Vi må håbe at alle (mange) kommer igennem det, uden den store skade, og nok noget vi skal til at vænne os til, kommer oftere.

Lidt billeder

Artikel foto: Snevejr 18-2-2022
Artikel foto: Snevejr 18-2-2022

God weekend.


 

Back to top button
fritidsblog.com