Fiskeri

Sidste morgentur inden lummervarmen vender tilbage

Artikel foto: Ørred fra Skyggehale

Sommeren og lummervarmen vender stærkt tilbage i Danmark, så jeg tog mig den sidste morgentur til Skyggehale.

Planen var faktisk at jeg skulle have været ude ved en ny, og lidt mindre kendt put and take denne morgen, men jeg kunne simpelthen ikke finde noget opdateret information om stedet. De har ikke deres egen hjemmeside, og det står ikke på deres facebook side, og det data jeg kunne finde ved at søge på google, ville jeg simpelthen ikke gå ud fra, så derfor tager jeg ud og besøger stedet, uden min fiskestang, men med mit kamera, og så laver jeg en opdateret artikel derfra.

Lummervarmen vender tilbage

Nogle er vilde med hedebølger, mens andre (læs mig) er knap så glad for det, men så må man jo bare tilpasse sig bedst muligt. Derfor snuppede jeg lige en hurtig morgentur, som er den sidste i noget tid, netop grunden lummervarmen, for jeg har ikke erfaring med at fiskene vil lege med. Der findes jo en masse andet spændende at lave i Danmark, når solen er fremme, så mon ikke jeg finder på noget.

Ørred til fryseren

Det var en vanvittig flot morgen denne tirsdag, hvor der ikke var en vind, og der var fortsat masser af liv i Skyggehale Put and Take, hvor jeg atter snuppede min morgenkaffe. Jeg har fundet en kilde til nogle regnorm, så her havde jeg en frisk portion med, og det gav en enkelt ørred.

Tyskerne kommer

Normalt ser jeg langt flere Tyske lystfiskere hos Skyggehale, men her i 2022, har der ikke været nær så mange, i hvert fald ikke når jeg har været der, og det har jeg jo været en del gange nu. Denne morgen kom der dog en bil med tre af slagsen, der også slog sig ned i den store sø, hvor jeg var, men da jeg kørte havde de endnu ikke fanget noget, men mon ikke det lykkedes for dem.

Billeder fra Skyggehale

Artikel foto: Skyggehale Put and Take (den store sø)
Artikel foto: Skyggehale Put and Take (den store sø)
Artikel foto: Skyggehale Put and Take (den lille sø)

Back to top button
fritidsblog.com