Fiskeri

Skyggehale Put and Take er mit personlige favorit fiskested

Artikel foto: Skyggehale Put and Take

Alle har deres personlige favorit sted, og mit er klart hos Skyggehale Put and Take, hvor man sidder mit i naturens ro.

Der er noget specielt over Skyggehale Put and Take, der ligger midt inde i et skovområde, hvor man skal ned af en længere grusvej, for at komme til området, med deres Put and Take. Der er tre fiskesøer, hvor der er en lille børnesø, en mellemstor sø, og så en store og aflang fiskesø.

Midt i naturen

Skyggehale Put and Take ligger midt i naturen, hvor der er mange forskellige dyr, og hvis man kommer tidligt om morgenen, og er helt stille, så kan man opleve blandt andet råvildt, der kigger forbi, og det giver en dejlig ro i sindet. Fiskesøerne, har også masser af liv, og man kan se, at de gør noget ud af området, og ofte sætter fisk ud, hvilket også gør, at Skyggehale er velbesøgt.

Hvordan fanger man ørreder

Jeg har haft succes med to forskellige metoder hos Skyggehale Put and Take, og den ene er regnorm på flåd eller bobleflåd, alt efter hvad der lige er nærmest i kassen, det kommer ikke så vidt. Der skal være en god meter, mellem flåd og krog, og ikke noget bly, men bare ormen, og så ud i søen. Hvis ikke dette lykkedes, så fisker jeg med powerbait på bunden, med en glideline, så fiskene ikke mærker modstand, og så kan man selv bestemme, hvor “højt” ens flydende powerbait, skal være fra bunden og op, hvor jeg som regel har mellem 15 og 25cm, og det har jeg altså haft held med, en del gange. – Grøn Powerbait.

Fornuftige priser

De er ikke for dyre hos Skyggehale Put and Take, hvor jeg som regel tager et par timer, med to stænger, og det koster 160kr, hvor man med en enkelt stang kan slippe med 100kr. Det er naturligvis muligt at købe flere timer, alt efter behov og lyst, men et par timer, passer godt ind hos mig.

Se meget mere på deres hjemmeside der hedder skyggehale.dk

Billeder

Artikel foto: Skyggehale Put and Take
Artikel foto: Skyggehale Put and Take

 

Back to top button
fritidsblog.com