Spar penge ved brug af smart LED-spot med bevægelsessensor

Artikel foto: LED-spot med bevægelsessensor

Der er mange gode grunde til at spare for tiden med den grimme inflation, og det kan man med LED-spot med bevægelsessensor.

Mine forældre har fundet nogle smarte lamper, man kan have hængende eller liggende på de mørke steder, og her tændes lyset, når man bevæger sig, eller bare kommer forbi. De er super smarte at have i gangen, ved trappen, eller andre steder, hvor der er mørkt om aftenen, og hvor man normalt tænder lyset. Der findes flere forskellige slags, også nogle man kan bruge udenfor.

LED-spot med bevægelsessensor

Dem mine forældre fandt frem til, kostede lige omkring 60kr, og blev købt i Silvan, og de skal bruge 3x AAA batterier. De har allerede kørt længe, og vil formentlig også blive ved det, gennem noget tid, og måske endda hele vinteren, for de tænder kun, når man kommer forbi, og er tændte i 5-10 sekunder og så slukker de selv igen. Om dagen vender man dem på hovedet, med sensoren væk fra det man går, så tænder de nemlig ikke i dagtimerne, og bruger batterierne på det.

Kan købes i Silvan

Du kan se dem hos Silvan på siden Her, og ude i siden, der kan man se endnu flere muligheder, af samme type, både til indendørs, og udendørs brug, til billig lys.

Billede

Artikel foto: LED-spot med bevægelsessensor
Back to top button
fritidsblog.com