Oplevelser

Trolden Mountainbike spor på knap 20 kilometer i Gjern Bakker

Artikel foto: Trolden Mountainbike spor

Gjern Bakker har meget andet at byde på end Store Troldhøj, for her kan man også finde Trolden Mountainbike spor på 20km.

Mountainbike eller MTB, kært barn, mange navne. Ved mit besøg hos Store Troldhøj i Gjern Bakker, så stod der også et skilt med Trolden Mountainbike spor, på den fortrinsvise lille parkeringsplads, midt inde i skoven, men det var nu ikke cykler jeg mødte på min tur til Store Troldhøj.

Trolden Mountainbike Spor

Det skulle efter signende været et populært sted at lufte sin MTB, men ved en lille tur på stierne, så bar det ikke præg af, stedet var overrendt, men nu er der også knap 20 kilometer spor i området. Der er god skiltning med ruterne, hvor der er lavet fem forskellige sværhedsgrader, og ved hver enkelt, så er der information om sporet, og hvordan man skal forholde sig, ud fra hvilket spor, man vælger.

Artikel foto: Sværhedsgrader, Trolden Mountainbike Spor

MTB Sporet TROLDEN

Der er ingen tvivl om, at når man vælger en af de mange ruter, så kommer man virkelig ud i søhøjlandets smukke natur, og få motion. Ruten er på omkring 20 kilometer, i forskellige terræn, og er bygget med støtte fra Silkeborg Kommune, så det er et spor, hvor alle kan være med, selvom nogle er langt mere krævende end andre. Der er flere forskellige steder, man kan starte, og dette er en af dem.

Billeder

Artikel foto: Trolden Mountainbike spor
Artikel foto: Trolden Mountainbike spor
Artikel foto: Trolden Mountainbike spor

 

Back to top button
fritidsblog.com