Naturen

Ualmindelig grå, kedelig, våd og kold start på 2023 ved Bølling Sø

Artikel foto: Bølling Sø

Vejret lokker mig ikke ligefrem til at komme ud og gå nogle lange ture, selvom man bare kan klæde sig på, efter det.

Jeg ved sgu ikke helt, men jeg kan bare ikke tage mig sammen til at komme ud at gå nogle lange ture, eller søge oplevelser, med det vejr der har været den sidste måned af 2022, og ind i det nye år 2023. Det er bare gråt, vådt, kedeligt, blæsende og piv-koldt, og så kommer det næppe bag på så mange, at der virkelig er kommet meget vand mange steder, og når jorden er så mættet, så står det overalt.

Meget regn eller snestorm

Med udsigten til en mulig snestorm, så piskede jeg mig selv til en tur til Bølling Sø, hvor jeg lige ville holde ind og gå en tur, efter jeg havde været ude at handle lidt ind. Man skal jo nødig sne inde, uden at have de vigtigste ting, men vejr-guderne ville alt andet, og giver os i stedet for en masse (mere) vand. Jeg er sgu begyndt at tvivle lidt på de vejrprofeter vi har i Danmark, og om de siger det, for at lokke flere ind og klikke, samt læse det de skriver om “Mulig snestorm” for der er jo penge i lortet (som man siger). Jeg er begyndt at have det som “Ulven kommer” med DR1 og TV2, og holder mig mere fra deres udsigelser, for 50% af gangene pisker de en stemning op, og de ved at folk flokkes online.

Blæsende og pivkoldt

Der var en lille smule sol, og støvregn i luften, da jeg ramte Bølling Sø, og jeg kunne ikke rigtigt se at det blæste, så jeg hoppede i mine gummistøvler, og smuttede en tur ud, for at kigge ved Bølling Sø. Men det var pivkoldt, og en god vind, så det blev en kort tur, hvor man kunne se, at der også var meget vand på disse kanter, specielt nede ved parkeringspladsen, i hullet, mellem Kragelund og Engesvang. Jeg knipsede et par billeder, og smuttede hurtigt tilbage i bilen, og glæder mig til bedre vejr.

Billeder fra Bølling Sø

Artikel foto: Bølling Sø, Januar 2023
Artikel foto: Bølling Sø, Januar 2023
Artikel foto: Bølling Sø, Januar 2023
Artikel foto: Bølling Sø, Januar 2023
Artikel foto: Bølling Sø, Januar 2023
Artikel foto: Bølling Sø, Januar 2023

 

Back to top button
fritidsblog.com