Alt om bloggen

Velkommen til bloggen, Fridstidsblog.com der nu er online

Fritids Blog, Billede af skærm, Blog,
Artikel foto: Alt om bloggen – Fritidsblog.com

Hermed er fritidsblog.com nu officielt åben for alle, der ønsker at læse med på min nye blog, og dermed følge med på rejsen.

Endelig fik jeg bygget min nye blog færdig, selvom jeg havde forventet det ville tage lige længere tid, så er det altså noget lettere, når man har prøvet det før.

Jeg havde regnet med at det ville tage mellem en og to måneder at bygge det hele op, men når man ført kommer i gang, så flyver tiden, og når man kan se fremskridtet, så bliver man altid ved, lidt længere.

Fritids Blog, skal holde mig aktiveret

Der er lagt en plan for denne lille blog, og det er at holde mig aktiveret, ovenpå et par år med Covid-19, hvor jeg mere eller mindre har begravet mig i arbejde på kontoret, kommet lidt ud blandt andre mennesker, og ikke at glemme alt den usunde mad, og alt for lidt motion.

Det skal der altså laves om på nu, og det var da også det helt rigtige tidspunkt, med udsigt til, at Danmark endelig genåbner i starten af februar måned 2022.

Følg med i mine oplevelser

Planen er på plads med bloggen, altså opbygningen, og ideerne med hvad jeg skal skrive om, nu skal de bare udføres, for det er noget man hæfter ved, når man åbner en blog online.

Vil du gerne have en blog med kvalitetsindhold, så skal man også ud af busken, men man skal også huske at få skrevet om sine oplevelser, og lagt det online på bloggen, så der kommer nyt til følgeren.

Du kan læse mere OM Bloggen på en tilpasset side, eller på nogle af de andre sider, eller artikler / blogindlæg, der kommer online, så du kan få en bedre forståelse om mine interesser, og hvad du kan forvente, at læse mere om.

Tak fordi du læser med.


 

Back to top button
fritidsblog.com