Oplevelser

Vinkælderen hos Munkebjerg Hotel har mindst 650 aftapninger

Artikel foto: Vinkælder hos Munkebjerg Hotel

Munkebjerg Hotel ved Vejle har deres egen vinkælder, hvor der gemmer sig en masse spændende europæiske vine

Nogle ved det, og mange forventer det, men det er ikke alle der ved at Munkebjerg Hotel har deres egen vinkælder, som er åben for gæsterne på hotellet. Selvom den ikke er gemt væk, så er det de færreste der ved, at når man befinder sig lobbybaren hos Munkebjerg Hotel, så sidder man faktisk ovenpå deres hellige gral. Munkebjerg Hotel har en meget spændende vinkælder med mindst 650 aftapninger, og det er vine man kan smage på, og vælge til den mad, som man skal nyde på stedet.

Hyggelig vinkælder

Der er en rund trappe midt i lokalet, ved lobbybaren, og her blev der låst op, og tændt lys, så jeg kunne kigge derned, og tage et par billeder til denne blog. Lyset dernede er noget afdæmpet, og svært at tage billeder i, så jeg måtte bruge mobilen i denne omgang, da jeg normalt tager billeder i mere lyse områder, og ikke har fået sat mig helt ind i de rigtige indstillinger, for jeg er sikker på det bør kunne lade sig gøre. Jeg har ikke så meget forstand på vinene, men kendere siger, de har meget spændende.

Europæiske vine

De vine som du kan finde i vinkælderen hos Munkebjerg Hotel, kommer størstedelen af dem fra Europa, men de har også et godt udvalg af oversøiske vine, primært Nord og Sydamerika og Australien. Munkebjerg Hotel har i deres vinkælder flere forskellige druesorter og vine, som du kan høre om, og formentlig kun kan finde i specialforretninger, der handler med denne type vine.

Treetop Restauranten

Når man besøger Treetop hos Munkebjerg Hotel, så indledes der gerne med et besøg i vinkælderen, hvor man tilbydes snacks og champagne, og her kan man også vælge vinen til maden. Det er meget spændende, og hvis man har en interesse for vine, så bør man snakke med Munkebjerg Hotel, og få en rundvisning med Karsten Hedegaard der har været med til at bygge dette op, i over 30år.

Dyre vine

Du kan godt finde en god vin til 400kr i vinderkælderen hos Munkebjerg Hotel, men de har også nogle noget dyrere dråber, da vinene ligger i et prisspænd fra 400kr og op til 90.000kr per flaske. Der burde være lidt for enhver smag i vinkælderen hos Munkebjerg Hotel. De har lavet en super god side omkring deres vinkælder, hvor du også kan se lidt mere om Karsten Hedegaard. Læs mere her

Billeder

Artikel foto: Vinkælder Munkebjerg Hotel
Artikel foto: Vinkælder Munkebjerg Hotel
Artikel foto: Vinkælder Munkebjerg Hotel

Back to top button
fritidsblog.com