Vintertid i Danmark – Søndag 30. Oktober skal uret en time tilbage

Artikel foto: Vintertid

Vintertiden nærmer sig med hastige skridt i Danmark, og søndag 30. oktober 2022, der skal uret sættes en time tilbage.

Jeg syntes godt nok at sommeren 2022 bare er fløjet afsted, og jeg har slet ikke oplevet alt det som jeg havde i tankerne. Sådan er det efterhånden mange gange, når man lige sidder og tænker tilbage. Noget jeg dog mindes denne sommer, var den ulidelige varme, altså hedebølgen i Danmark, og jeg er bare ikke god til sådan en varme, så dette satte en naturlig bremse, for mine mange planer.

Vintertid – Uret skal en time tilbage

Søndag 30. oktober 2022, der skal uret sættes en time tilbage, og så bliver det igen hurtigt mørkt udenfor, men så kan vi begynde at glæde os til marts måned 2023, for her vender det hele igen. Helt præcist kan vi gå og se frem til søndag 26. marts 2023, for her skal uret en time frem.

Gad vide hvad vinteren bringer

Vintertiden er spændende på sin egen måde, men om det bliver en mild eller en hård vinter, det er der ikke nogen der ved endnu, men vi kan da håbe, at det bliver en mild en af slagsen, specielt med de vilde prisstigninger der er på blandt andet el og varme. Jeg holder naturligvis lige øje med, hvad der sker i lille Danmark, også denne vinter, og så skriver jeg som normalt om det.


 

Back to top button
fritidsblog.com