Naturen

Virkelig flot natur og mange dyr i den sydlige ende af Bølling Sø

Artikel foto: Bølling Sø, Syd

Den sydlige ende af Bølling Sø er helt speciel, og jeg har ikke oplevet steder der minder om dette, og er en oplevelse værd.

Bølling Sø der ligger vest for Silkeborg har jeg besøgt over flere omgange, og har ikke pokkers langt dertil, så det er blevet en af mine personlige favoritsteder at gå en tur. Jeg har besøgt Bølling Sø på nogle af de offentlige pladser, hvor man kan komme til i bil, og gå sig en tur, og der er bare en unik natur, jeg ikke har oplevet andre steder, selvom der sikkert findes steder som dette, mange andre steder i Danmark. Det er lidt som at være på en anden planet, når man kommer ned til vandet, og på turen af den lange grusvej ved Kragelund, der mødte synet mig første gang, og giver en speciel stilhed, når man ankommer til stedet, og kan fornemme at der er en meget vild og spændende natur.

Den sydlige del af Bølling Sø

Når man parkerer ved den parkeringsplads, der hedder Bølling Sø Syd, når man skal til Tollundmandens Fundsted, så kommer man helt automatisk forbi dette omtalte sted, hvor der virkelig er flot. Nu er det ikke fordi, der ikke er flot i den anden ende af søen, men det her mere åbent, og anderledes, selvom man godt kan fornemme at Bølling Sø er stor, men når man kommer til den sydlige ende, så er det helt anderledes, og mere spændende natur, som man ikke oplever mange steder.

Aldrig oplevet så mange arter

På den fortrinsvis korte gåtur, langs søen og naturen, der kunne man både høre og se en masse dyr, specielt fugle, ænder og gæs. Der var mange forskellige arter, og helt sikkert mange flere end dem vi hørte og så på denne tur, og det var sjovt at skiftes til at nævne, hvad man så.

Skal opleves

Bølling Sø skal opleves, kort og godt, og hvis man er på ferie i området, så kan man nemt bruge et par dage i området, ikke kun hos Bølling Sø, for der er mange oplevelser.

Se også: Bølling Sø er langt større end hvad jeg gik og regnede med

Billeder

Artikel foto: Bølling Sø, Syd
Artikel foto: Bølling Sø, Syd
Artikel foto: Bølling Sø, Syd
Artikel foto: Bølling Sø, Syd

 

Back to top button
fritidsblog.com