Oplevelser

Yding Skovhøj er helt specielt sted, hvor tiden står komplet stille

Artikel foto: Yding Skovhøj

På min tur til Ejer Bavnehøj, der kørte jeg en anden vej hjem, og endte på Yding Skovhøj, og her stod tiden helt stille.

Det var en speciel oplevelse hos Ejer Bavnehøj, men jeg er sikker på at denne tur ville have været komplet, hvis det lykkedes mig at komme op i tårnet, og se udsigten derfra. Det skuffede mig lidt, og besluttede mig for at køre at “bagvejen” hjemover, og så bare 3km fra Ejer Bavnehøj, der dukkede Yding Skovhøj op, og denne oplevelse reddede hele turen, for her var der udsigt for alle pengene.

Tiden stod stille ved Yding Skovhøj

Når man oplever noget der er helt specielt, og man næsten glemmer at trække vejret, fordi det er helt unikt, den følelse fik jeg, da jeg ramte Yding Skovhøj. Det er et lille sted, 3km fra Ejer Bavnehøj, med en fin lille parkeringsplads, med mulighed for at gå på toilet, eller gå på oplevelse inde i skoven, på en afmærket rute, og den oplevelse har jeg stadig til gode, men jeg vender tilbage dertil.

Se også: Oplev den genfundne bro sammen med familien

Vild udsigt

Yding Skovhøj har en vild udsigt, og her behøver man slet ikke komme op i noget tårn, og det er noget du bør opleve, hvis din vej går omkring dette område. Jeg har lidt svært ved at forklare hvor flot det her er, og vil klart anbefale, at man tager turen selv, og nyder stilheden.

Se også: Sukkertoppen kan opleves tæt på denne rute

Billeder fra Yding Skovhøj

Artikel foto: Yding Skovhøj
Artikel foto: Yding Skovhøj
Artikel foto: Yding Skovhøj
Artikel foto: Yding Skovhøj

Back to top button
fritidsblog.com